(VIDEO) Brendanova tiki-taka i nezaustavljivi Vardi ponizili Arsenal

Autor:

Sport

09.11.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lester je lagano pobedio Arsenal na svom terenu 3:0 i tako potvrdio da je trenutno u fenomenalnoj formi, te da će se ove godine boriti za sam vrh tabele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vardijeva žurka u punom jeku

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je u poslednjih 25 minuta sjajna igra toima Brendana Rodžersa urodla plodom. Junak pobede bio je naravno najbolji strelac lige Džejmi Vardi.

Fenomenalni napadač je prvo u 68. minutu golom krunisao neverovatnu akciju Lestera u kojoj je posle nekoliko sjajnih pasova Vardiju ostalo samo da sprovede loptu iza Bernda Lena.

Drugi gol delo je Džejmsa Medisona koji je sa ivice kaznenog prostora špicem uputio neodbranjiv udarac i savladao Nemca na golu Arsenala. Asistent kod ovog gola bio je Vardi.

Sada je Lester drugi na tabeli sa 26 bodova, koliko ima i Čelsi. Mančester siti sa jednim odigraneim mečom manje ima bod manje, dok je prvoplasirani Liverpul na +5 u odnosu na “lisice”.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading