Bajern ponizio Borusiju pred Zvezdu: Leva i ekipa "izbušili" mrežu "milionera" u velikom nemačkom derbiju!

Autor:

Sport

09.11.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena ubedljivo su savladali Borusiju iz Dortmunda u velikom nemačkom derbiju rezultatom 4:0 u okviru 11. kola Bundes lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Bajern - Borusija Dortmund

Aktuelni šampion je poveo već u 17. minutu. Robert Levandovski je postigao prvi pogodak na meču glavom, ali uz malo sreće. Savršeno je skočio na centaršut, ali je pucao po sredini gola, međutim, golman nije uspeo da odbrani ovaj udarac.

Još jednom su Bavarci u prvom poluvremenu slavili, ali pogodak je poništen pošto je Gnabri bio u ofsajd poziciji, što je potvrdio VAR.

Međutim, početkom prvog poluvremena, Gnabri je ponovo zatresao mrežu, ovog puta Tomas Miler je odlično dodao loptu u šesnaesterac, gde je Gnabri bio u dobroj poziciji i zakucao loptu u desnu stranu gola za 2:0.

Alkaser je imao jedinu šansu tek što je ušao, promašio je gol sa par metara, a onda se Dortmund raspao.

Nastavili su domaći da napadaju i dokažu navijačima da je kriza po odlasku Nika Kovača prevaziđena.

Od 76. minuta Bajern je uvećao prednost, strelac je ponovo Levandovski, primio je precizan pas u šesnaestercu koji je poslao Miler i rutisnki savladao golmana preciznim šutem.

A onda je u 80. minutu stigao i poklon od "milionera". Humels je nespretno reagovao i postigao autogol za konačnih 4:0.

Nastavljena je loša serija Dortmunda u Minhenu. Iako su se sa privremenim trenerom Flikom, Bavarci pribojavali "milionera", lakše nego što je bilo ko očekivao, domaćin je slavio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading