(VIDEO) Ne zna se koji je od kog lepši: Tri komada Mesija u pobedi Barse i domaći zadatak za Ronalda!

Autor:

Sport

09.11.2019

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je pred svojim navijačima ubedljivo savladala Seltu sa 4:1 i ponovo je na vrhu tabele. Katalonce je do pobede vodio fantastični Lionel Mesi koji je zabeležio het-trik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Argentinac je postigao 34. het-trik u Primeri, po čemu se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom i u nastavku sezone će imati priliku da dodatno podigne ovu lestvicu.

Barsa je na vodeći gol čekala do 23. minuta, kada je jedan igrač gostiju igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Mesi je bio precizan sa bele tačke za 1:0.

Selta je izjednačila u 42. minutu lepim golom Lukasa Olaze iz slobodnog udarca, ali samo tri minuta kasnije, takođe iz ''slobodnjaka'', Mesi je vratio prednost Barsi 2:1 na poluvremenu.

 

 

A samo tri minuta pošto je počelo drugo poluvreme, Mesi je stigao do het-trika i praktično rešio pitanje pobednika. I ponovo iz majstorski izvedenog slobodnog udarca 3:1!

 

 


Trijumf je još ubedljivijim učinio Buskets, preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora, a posle akcije Dembelea po levoj strani.
 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading