"Igrati pred ovakvim navijačima u Ligi šampiona je neverovatna stvar!"

Autor:

Sport

12.11.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doveden je kao jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde pri kraju prelaznog roka, ali Radživ van La Para nije opravdao očekivanja. Međutim, holandski internacionalac najavljuje bolje dane.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ van La Para na utakmici Lige šampiona protiv Totenhema

 - Svakoga dana se osećam bolje. Non stop sam sa kolegama iz kluba koji mi pomažu da se snađem u Beogradu. Došao sam iz Engleske, gde sam morao dosta da se selim, ali otkako sam stigao u Zvezdu sve je krenulo ispravnim tokom. Osećam se veoma lepo i prijatno što sam ovde, a to će mi sigurno pomoći da budem dobar i na terenu - rekao je Van La Para u intervjuu za "Zvezda TV."

Govorio je o problemima sa kojima se susreće trener Vladan Milojević.

- Trenutno se u Crvenoj zvezdi nalazi osam stranaca. Svi želimo da igramo. Šef stručnog štaba Vladan Milojević donosi odluku ko će igrati, a na meni je, kao profesionalcu, da tu odluku prihvatim. Prioritet mi je da vredno radim i trudim se, da pokažem da imam kvalitet. To je za mene jedna vrsta takmičenja, gde želim sebi da dokažem koliko vredim. Ceo kolektiv, od igrača preko stručnog štaba je odličan. Jedina loša stvar je ta, što ne možemo uvek da igramo u istom sastavu. Moramo da rotiramo, a to je jako težak posao i za Vladana Milojevića koji nema do te mere uigran tim - istakao je Holanđanin.

Na kraju je otkrio šta ga je privuklo na stadion Rajko Mitić.

- Za mene je san bio da igram u Ligi šampiona. Zaista sam presrećan što mi je Crvena zvezda dala šansu da igram u najelitnijem evropskom takmičenju. Imamo idalje šansu da prođemo grupnu fazu, biće teško, ali daćemo sve od sebe da obradujemo navijače i učinimo ih ponosnim. Neverovatno iskustvo za mene je što igram Ligu šampiona u dresu Crvene zvezde. Prelepo je videti navijače kako nas bodre na svakoj utakmici, i u pobedi, ali i u porazu. Oni su uvek iza nas i daju nam maksimalnu podršku - zaključio je Radživ van La Para.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading