SKANDAL U HUMSKOJ: Vazura preko Kimijevih "Grobara" napada Kokezu!

Autor:

Sport

13.11.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizovana hajka na Fudbalski savez Srbije vodi se iz Humske! Skandiranje navijača Partizana protiv predsednika krovne organizacije našeg fudbala Slaviše Kokeze nije spontano, kako deluje na prvi pogled, već deo dobro izrežirane kampanje čiji je nalogodavac ni manje ni više nego direktor crno-belih Miloš Vazura.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari"

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, nije slučajno ni to što orkestrirani povici i uvredljive pesme na Kokezin račun stižu isključivo sa istočne tribine jer su na njoj smeštene udarne igle Vazurine propagandne mašine predvođene Milošem Radisavljevićem Kimijem. Naime, ta frakcija "Grobara" koja je posle raskola na jugu završila na istočnoj tribini, glavno je oružje kampanje koja se vodi protiv predsednika FSS. Za uzvrat, frakcija poznatija kao Kimijevci dobija niz privilegija u odnosu na druge dve grupe partizanovaca.

Da postoji neka tajna veza za sprovođenje organizovane hajke potvrđuje podatak da Kimijevcima više nisu potrebne "sporne" situacije na štetu Partizana pa da bi za "sudijsku krađu" optužili Kokezu. To je potvrđeno nedavno i protiv Inđije kada su povici protiv Kokeze usledili dok je "parni valjak" vodio sa 3:0.

RepublikaFoto: Starsport

Očekivano, Radisavljevićeva grupa Vazurine zahteve ne sprovodi besplatno. Oni za uzvrat, u najmanju ruku, dobijaju besplatne ulaznice za Partizanove mečeve po svom nahođenju. Tako su Kimijevci za duele u Ligi Evrope protiv Mančester junajteda (0:1) i Astane 12. decembra dobili 500 kompleta besplatnih ulaznica. Zato se nameće pitanje koliko je ovakvih situacija bilo ranije i koliko će ih biti u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading