Saga će u januaru biti gotova: Benfika mora što pre da se otarasi Srbina!

Autor:

Sport

13.11.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Andrija Živković će u narednom prelaznom roku najverovatnije napustiti Benfiku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Krilni napadač već neko vreme nije ni u misima trenera Benfike, a prema pisanju lisabonskog lista "A Bola" sprema mu se odlazak iz kluba.

Kako se navodi, Benfika planira da napravi nekoliko promena tokom januarskog prelaznog roka, a prvi na "listi za odstrel" je bivši as Partizana.

 "A Bola" ističe činjenicu da Živković gotovo nije igrao ni na prijateljskim mečevima u toku pripremnog perioda, a njegov ugovor je navodno važan razlog za želju portugalskog velikana da se otarasi Srbina.


Kako isti list navodi, Benfiki je potrebno da smanji svoj glomazni tim, a među igračima koji bi trebalo da odu je Živković. On sa Benfikom ima ugovor na još godinu i po dana, do juna 2021. godine, međutim, njegova priroda ne ide na ruku klubu.

Navodi se da je njegov ugovor progresivan, odnosno da kako ugovor odmiče, tako igračeva plata raste, pa je stoga jasna žurba kluba sa "Da Luža" da prodaju Živkovića.

Potencijalna naredna destinacija dvadesettrogodišnjeg "srpskog Mesija" nije poznata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading