Sadik: Srce u Italiji, cilj u Beogradu!

Autor:

Sport

14.11.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Umar Sadik je prvi put od dolaska u Humsku govorio za italijanske medije.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik u duelu sa Filom Džonsom

Sadik je letos stigao u Partizan na jednogodišnju pozajmicu iz Rome, a već posle nekoliko meseci se prilično dobro adaptirao i osvojio srca navijača.

- Cilj mi je u Srbiji, a srce u Rimu. Ovde imam kontinuitet igara koji mi je nedostajao. Na srpskom jeziku sam naučio nekoliko reči, ali komuniciramo na engleskom. Savi dugujem mnogo, pomaže mi ne samo na terenu, nego i u životu - rekao je Sadik za "Gazetu delo Sport"

Malo je poznato srpskoj javnosti da je nigerijski napadač u Italiju došao sa drugom, koji je kasnije morao da napusti fudbal zbog problema sa srcem.

- Nura i ja smo došli u Speciju, a u koferima smo imali samo letnje košulje. Nismo bili navikli na hladnoću - rekao je Sadik.

Italijane je posebno zanimalo kakav je doživljaj Sadika o večitom derbiju.

- Kada igraju Partizan i Zvezda navijanje je neverovatno glasno, ne čujem ni saigrače šta mi kažu - rekao je igrač koji je brzo nadomestio odlazak Rikarda Gomeša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading