(VIDEO) Ovo je neviđeno u reprezentaciji Srbije: Mitar daje gol na svakih 15 dana!

Autor:

Sport

17.11.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Ukrajina nije prošla bez kazne, Aleksandar Mitrović je u 56. minutu meča na stadionu „Rajko Mitić“ uspeo da matira golmana Pjatova.

RepublikaFoto: Starsport
Zver!

Ovo je bio 34. gol napadača Fulama za nacionalnu selekciju Srbije, tako da mu je do rekorda ostalo da postigne još samo četiri gola.

Ovo je takođe 10. gol Aleksandra Mitrovića u 2019. godini, a prvi je došao 10. juna na istom stadionu u meču sa Litvanijom. To znači da je korpuletni Smederevac zapravo dao 10 golova za nacionalni tim za nešto više od 5 meseci, što će reći da daje gol na svakih 15-ak dana!

Ove godine dva puta je stradala Litvanija na „Rajku Mitiću“, potom je na istom stadionu dao gol Portugalu. Potom je Luksemburgu dao dva gola u gostima, a u Kruševcu je bio strelac gola u prijateljskom meču sa Paragvajem.

Zatim je dva puta matirao golmana Litvanije u gostima, pre nekoliko dana je u Beogradu dao dva gola Luksemburgu i sada je na sedmoj uzastopnoj utakmici postigao gol!

Ovo nismo imali u reprezentaciji nikada! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading