Partizan i dalje bez pojačanja: Velika želja na čekanju!

Autor:

Sport

18.11.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i ukrajinskog Šahtjora Igor Duljaj, bez obzira na najave od pre nekoliko nedelja, još nije priključen stručnom štabu trenera crno-belih Save Miloševića, već se vratio u Ukrajinu kako bi razmotrio sve ponude.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Duljaj (bez dresa)

Zbog toga je pojačanje u struci, godinama školovano u Sevastopolju i Šahtjoru, na čekanju.

- Posle rastanka sa Šahtjorom, vratio sam se u Beograd. Bilo mi je potrebno vreme da se sklonim od svega. Mada, sad već ne mogu da mirujem, da se odmaram. Trenutno sam u krugu porodice, provodim vreme sa najvoljenijima. Mnogi misle da i dalje radim za Šahtjor, međutim, nije tako. Već su počeli pozivi, sugestije, pitanje... Zasad sam odlučio da ne preduzimam nikakve korake. Neke opcije postoje, razmišljam šta da radim - rekao je Duljaj za ukrajinske medije.

Jedno je sigurno. Duljaj neće tražiti angažman u Ukrajini, već Srbiji.

- Iz Ukrajine nemam ponude. Postoje iz Srbije i drugih zemalja, ali ne mogu ništa više da kažem na tu temu - zaključio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading