ŽFK "Sloga" slavi jubilarnih 50 godina: Turnir ženskog fudbala na Vračaru i osvešćujuća poruka!

Autor:

Sport

19.11.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu 20.11.2019 od 12 časova u sportskom centru Mirko Sandić na opštini Vračar, odigraće se turnir povodom promocije ženskog fudbala i rodne ravnopravnosti kojem će učestvovati ŽFK "Sloga", ŽFK "Crvena Zvezda B" iz Beograda, ŽFK "Vinča", ŽFK "Rad“", ŽFK "Zemun" i ŽFK "Heroj", kao i ekipa sastavljena od dece iz osnovnih škola sa teritorije opštine Vračar.

RepublikaFoto: Promo foto
ŽFK "Sloga"

Ženski fudbalski klub "Sloga" iz Zemuna, sa tradicijom dugom 50 godina, je prvi registrovan ženski fudbalski klub na teritoriji Republike Srbije. 

Svečano otvaranje turnira održaće se u sredu 20.11.2019 od 12:00 časova, gde će se na početku prisutnima obratiti promoter događaja, naša poznata modna kreatorka Suzana Perić, gospodin Borjan Popović ispred kompanije Mocart, Irena Vujović, predsednik opštine Savski Venac, Branislava Simanić, direktor Sektora za preduzetništvo PKS i predsednik Komisije za rodnu ravnopravnost grada Beograda, kao i predstavnici organizatora turnira ispred ŽFK ''Sloga'' i opštine Vračar.

Svečanim zvanicama će biti uručene zahvalinice i monografije povodom 50 godina od osnivanja ŽFK '"Sloga", a prvi meč odigraće ŽFK "Sloga" i ŽFK "Crvena Zvezda B" od 12:30 časova .

RepublikaFoto: Promo foto

Ovaj događaj će biti od izuzetnog značaja za promociju rodne ravnopravnosti i ženskog fudbala, kao i grada Beograda i naše zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading