Kejnova poruka za kraj: Pamtiću lepe trenutke sa Poketinom

Autor:

Sport

20.11.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten i najbolji strelac Totenhema Hari Kejn emotivno se oprostio od dosadašnjeg menadžera Maurisija Poketina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zahvalio se Argentincu

Kejn se zahvalio argentinskom stručnjaku na svemu što je uradio i to u trenutku kada su britanski mediji preneli da su pojedini fudbaleri "minirali" Poketina u vezi smene.

- Šefe, zauvek ću vam biti zahvalan što ste mi pomogli da ostvarim snove. Imali smo sjajne trenutke u proteklih pet i po godina, nikada ih neću zaboraviti. Bio si mi menadžer, ali isto tako i prijatelj, hvala ti na divnoj saradnji. Srećno u novom poglavlju - napisao je Kejn.

Poketino je, nakon sezone u kojoj je vodio Totenhem do finala Lige šampiona, beležio loše rezultate i zato ga je ekspresno zamenio Žoze Murinjo.

Portugalac će debitovati u subotu u lokalnom derbiju protiv Vest Hema, potom Totenhem čeka Olimpijakos u Ligi šampiona, a u istoj B grupi Crvena zvezda ekipu Bajerna.

Bogdanović je osećao poteškoće tokom meča, iako je bio najbolji akter duela, pa je novinare zanimalo šta se dogodilo sa srpskim reprezentativcem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading