Pelegrini otvoreno o Žozeu Murinju pred duel njihovih ekipa u derbiju Londona!

Autor:

Sport

21.11.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuel Pelegrini će biti prvi menadžer protiv kojeg će igrati Totenhem sa svojim novim šefom struke Žozeom Murinjom. Pelegrini poručuje da nema isti pogled na fudbal kao portugalski stručnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Pelegrini

- Totenhem ima veoma dobar tim. Ne znamo šta se tamo desilo kada smo izvan kluba. Poketino je bio menadžer koji je uradio dobre stvari za klub, a sada imaju još jednog iskusnog menadžera. Svi imaju svoje mišljenje o tome kako se igra fudbal, i mogu da kažu šta žele. Murinjo mi nije prijatelj, ali nije mi neprijatelj. Razmišljamo drugačije o fudbalu. Tek je od srede u klubu i verovatno će Totenhem igrati isto kao i pre - rekao je menadžer Vest Hema Manuel Pelegrini.

Vest Hem je tek 16. na tabeli u Premijer ligi sa 13 poena, a "čekićari" pobedu nemaju od 22. septembra kada su savladali Mančester junajted.

- Osećam isti pritisak kao i kada sam došao. Pokušavam da napravim korak dalje sa ovim klubom ne samo da se borimo za opstanak. Pokušavamo da unapredimo igru. Totenhem je poseban rival, ali taj meč nije poseban. Ako dobijemo to neće biti dovoljno da budemo 14. ili 15. na tabeli. To je sada moj izazov, posebna utakmica i probaćemo da dobijemo. Probaću da uključim sve igrače i da im napravim pobednički mentalitet sa klubom kog 60 hiljda ljudi gleda na svakoj utamkici - dodao je Pelegrini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading