"Ubica golmana" prva lasta u Humskoj: Golgeter novo pojačanje Partizana!

Autor:

Sport

23.11.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje Partizana tokom zimskog prelaznog roka najverovatnije će biti prvi strelac Javora Nikola Petković!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Po svemu sudeći odmah po okončanju jesenjeg dela šampionata 23-godišnji ofanzivac će potpisati ugovor za osvajača Kupa Srbije.

Kako piše Žurnal rukovodstvo Partizana je tokom sedmice postiglo usmeni dogovor sa kolegama iz Ivanjice i kaparsilao momka koji važi za jedno od otkrovenja sezone.

Petković je već dao deset golova, od kojih poslednja dva u najtežim susretim u našem fudbalu: Crvenoj zvezdi pre dve sedmice kraj Moravice (1:1) i Partizanu u Humskoj (2:6).

Osim toga, bio je precizan protiv Mačve, Inđije, Voždovca, Napretka, Rada i Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Petković - Najbolji strelac Linglong Superlige Srbije uz Umara Sadika

Takođe, Nikola pokriva više mesta u završnoj trećini terena, najčešće kao ofanzivni vezni, nekad kao krilo, nekad kao špic.

Inače, Petković se praktično vraća u Humsku, pošto je školovan u mlađim kategorijama Partizana, posle čega je karijeru gradio u Čukaričkom i beogradskoj Lokomotivi, da bi leta 2018. zadužio dres Javora i, ispostavilo se, pogodio u centar mete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading