Jović grejao klupu dok je njegov imenjak iz Hrvatske doneo pobedu Real Madridu!

Autor:

Sport

23.11.2019

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida savladali su imenjake iz Sosijedada sa 3:1, u poslednjem meču subotnjeg programa 14. kola La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Ovim, osmim trijumfom u sezoni, izabranici Zinedina Zidana došli su do 28. boda i tako se ponovo izjednačili na čelu tabele sa Barselonom.

Nakon 2. minuta i pogotka Vilijan Hosea nakon katastrofalne greške Serhija Ramosa, nije delovalo da će "kraljevski" klub doći do rutinske pobede.

Ipak, do poluvremena Madriđani su uspeli da izjednače. U 37. minutu Luka Modrić, sigurno najbolji igrač na Santijago Bernabeuu ove večeri, dobro je centrirao, a loptu u mrežu glavom je poslao Karim Benzema.

Hrvatski internacionalac je drugu asistenciju zabeležio odmah na startu drugog dela igre, ostavivši na "povratnu" Federiku Valverdeu, koji je uz malo sreće savladao Remira.

Modrić je do kraja utakmice stigao da se upiše i u strelce. Asistenciju mu je u 74. minutu "vratio" Benzema, a dobitniku Zlatne lopte za prošlu godinu nije bilo preterano teško da loptu sa desetak metara zakuca i postavi konačan rezultat utakmice.

Srpski napadač Luka Jović ponovo je ceo meč presedeo na klupi, pošto je Zinedin Zidan od rezervista na teren poslao Bejla, Krosa i Iska.

U narednom kolu Real Madrid gostuje Alavesu, dok Sosijedad dočekuje Eibar.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading