Ostojić: Golovi za ćerku Viktoriju!

Autor:

Sport

24.11.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Partizana Bojan Ostojić dao je jedan od šest golova na utakmici 17.kola Linglong Tire Superlige Srbije koji su crno-beli igrali sa ekipom Javora iz Ivanjice. O golu, proslavi, predstojećoj utakmici sa AZ Alkmarom Ostojić govori za sajt Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

– Do sada sam dao četri gola u dresu Partizana i iskreno nisam baš zadovoljan brojem istih, ali od njih mogu da izdvojim dva koja mi baš znače, to je gol protiv Vojvodine u 87. min za pobedu 0:1 i finale kupa protiv Crvene Zvezde 0:1. Baš tada kada sam dao gol u Novom Sadu rodila mi se i ćerka Viktorija dva dana pre, 11. avgusta , tako da smo posle utakmice odmah organizovali duplo slavlje - rekao je iskusni štoper.

TV kamere su zabeležile i tvoju proslavu ovog gola!?

– Srce je namenjeno za moju porodicu koja je meč pratila preko malih ekrana - rekao je Bojan Ostojić.

Često ističeš značaj i podršku porodice. Da li je ćerka Viktorija bila na utakmicama i kako reaguje kada te vidi na ekranu?

- Viktorija još nije bila ni na jednoj utakmici, a kada gleda na televiziji onda navija i odmah prepozna Ćelavog (prim. out Nemanja Miletić) i mene hahaha i peva Ćelo Ćelo najbolji si ti – smeje se Ostojić.

Iako ste pobedili 6:2 šef se baš i nije smeškao, naprotiv?

– Šef je baš bio ljut jer nismo ispunili zahteve koje je tražio od nas bez obzira na rezultat od 4:2 u prvom delu. Prvi put ga vidim da je bio takav što je pokazala i njegova konferencija za medije posle utakmice na kojoj nije štedeo reči - istakao je on,

AZ Alkmar ima skor 24:0 pred revanš sa Partizanom?

– Az je odlična ekipa i mislim da neće biti ni malo lako igrati protiv njih u Hagu. Moramo maksimalno da se spremimo za tu utakmicu koja je najbitnija za nastavak takmicenja u Evropi.
Pratim ih poslednjih 5 utakmica, ostvarili su 5 pobeda čak su dobili i PSV u gostima 0:4 što pokazuje o kakvoj se ekipi radi- jasno završava Ostojić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading