Slavoljub Đorđević: Imamo povređene igrače, ali stisnućemo zube i napraviti dobar rezultat!

Autor:

Sport

25.11.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniori Crvene zvezde takođe igraju Ligu šampiona sa Bajernom, a trener ovog tima Slavoljub Đorđević istiće da je njegov tim pod velikim pritiskom.

RepublikaFoto: Starsport
Za sada odlično igraju u LŠ

- Imamo veoma gust raspored, ali to je čar igranja u Zvezdi. Iznova svi moramo da se dokazujemo i to pokazuje veličinu našeg kluba. U goste nam dolazi protivnik koji je već obezbedio prolazak dalje i koji je pokazao da poseduje ogroman kvalitet - rekao je Đorđević za klupski sajt.

Bajern je prvi na tabeli grupe Lige šampiona sa deset bodova, dok Zvezda ima sedam na drugom mestu. Ukoliko pobede na ovom meču crveno-beli juniori mogu da se nadaju proleću u Evropi.

- Nama mnogo znače evropske utakmice, jer učimo iz njih. Nismo imali mnogo vremena za oporavak posle derbija, imamo neke probleme sa povređenim igračima, ali moramo da stisnemo zube i da probamo da napravimo dobar rezultat - rekao je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading