Alfonso Dejvis pred Zvezdu: Lako je kad imati Alabu pored sebe

Autor:

Sport

26.11.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede Niklasa Sulea i Lukasa Ernandesa su problem za Bajern, ali je u njihovom odsustvu svoju priliku iskoristio jedan od namjmađih u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladi Kanađanin igra sjajno ove sezone

Kanadski vunderkid Alfonso Dejvis je pred meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona istakao koliku mu znači to što se probio u prvi tim.

- Ostvario mi se san ulaskom u tim i igranjem Bundeslige, Lige šampiona i kupa. Moja porodica je jako ponosna na mene, zovu me posle svake utakmice da mi kažu da me vole i da su ponosni – rekao je Alfonso Dejvis.

Ovaj 19-godišnjak koji je do sada u karijeri igrao u napadu ili na mestu levog krila je ove sezone odigrao 662 minuta u timu, uglavnom na mestu levog beka.

- Srećom trener vidi nešto u men ii stalno mi daje da igram. Da li igram ko bek ili krilo, nije bitno, sposoban sam da igram na obe pozicije – rekao je Dejvis.

On je istakao da mu u privikavanju na novu poziciju pomaže i austrijski univerzalac David Alaba.

- Imati momka poput Davida Alabe koji je jedan od najboljih levih bekova na svetu pored mene mi pomaže. Veoma sam zahvalan na tome. Tranzicija od krila ka beku je laka za mene jer sam i u Vankuveru često igrao na tom mestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading