Hansi Flik: Lako može ovo da se preokrene, ali večeras nismo Zvezdi ništa dozvolili

Autor:

Sport

26.11.2019

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti trenera Bajerna Hansi Flik je na konferenciji za štampu posle pobede svog tima nad Crvenom zvezdom 6:0 bio jako zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Blista posle pobede

- Sve ima zajedno veze, svakako smo promenili nešto u stilu igre. Brnaimo se ofanzivno i veoma hrabro . 2:0 iz Pireja je poslužilo da se stekne neka sigurnost, a pobeda protiv Dortmunda je bila zaslužena. Videli smo da ekipa ima mnogo kvaliteta u igri sa loptom.

Ipak to može tolikobrzo da krene i u drugom smeru. Ipak ovi rezultati su zasluženi, a nama je jako bitno da dobro održavamo sve igrače da bi na dan utakmice mogli ovako da igramo – rekao je Flik.

On je naglasio da se njegov tim ne opušta jer ovakve igre mogu jako brzo da se preokrenu.

- Upoznao sam dobro igrače i primetio sam kod niih želju da pobede na svakom utakmici. Od samog početka smo želeli da overimo pobedu u grupi – rekao je Flik.

On je dodao da njegov tim Zvezdi nije dozvolio ništa na ovom meču.

- Ima svakako veze sa tim što nismo dozvolili protviniku da dođe u priliku. U nekoliko navrata smo videli da Zvezda u ofanzivi ima dosta dinamike, ali to smo prekinuli na vreme. Veoma dobro smo se pripremili za ovu utakmicu.

Teško je reći da li smo mi bili dobri ili da je Zvezda podbacila. Ipak mi smo ovde pokazali da ništa nećemo  dopustiti da se dogodi – zaključio je Flik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading