Milošević zna recept za Alkmar!

Autor:

Sport

27.11.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević naveo je da ne bi previše dramatizovao najavu meča između crno-belih i AZ Alkmara u 5. kolu Lige Evrope, koju je nešto ranije trener holandskog kluba Arne Slot okarakterisao iz ugla srpskog tima kao borbu za život i smrt

RepublikaFoto: FK Partizan
Nemanja Miletić i Savo Milošević na konferenciji za medije

Trener Alkmara izjavio je da će meč sa ekipom iz Srbije biti "borba na život i smrt", ali Savo je svestan da u praksi neće biti tako.

- Ne bi tako dramatično definisao, ovo je važna utakmica, ali nije sudbonosna kao što je bila ona u Moldeu. Jeste važna, ali ćemo i posle nje morati da radimo, ne bih rekao da je bitka na život i smrt, ipak je ovo sport - rekao je Savo.

U prvom meču ovih ekipa Partizan je imao sjajnu priliku da dođe do tri boda, ali nije uspeo iako je imao igrača više od ranog perioda utakmice.


- Specifičan je bio meč u Beogradu, rano smo imali igrača više. Bili smo dominantni tada, ali smo analizirali igru u prvom delu – tada nismo imali pravi odgovor. Taj segment, kada su oni ulazili u igru, nismo mogli da rešimo. Kada smo imali prednost, nismo bili dovoljno oprezni, ostavili smo im prostor. Sada će njihov pritisak biti jači i moraćemo bolje nego u Beogradu ako želimo dobar rezultat... - dodaje Milošević.

Alkmar u poslednjih šest duela ima isto toliko pobeda, uz gol-razliku od 24:0, što je dovoljan pokazatelj da neće biti lako.

MILETIĆ KRATAK, ALI JASAN!

- Gledali smo ih, biće izuzetno teško, ali ćemo na terenu videti šta će biti - izjavio je prvotimac ekipe Nemanja Miletić.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Kako otežavajuću okolnost na predstojećem meču Milošević je naveo i veštačku travu, koja zahteva dodatno prilagođavanje.

- Veštačka je trava, ponovo, biće veoma bitno da se što pre adaptiramo. Svi su zdravi, imamo još 24 sata da se pripremimo za protivnika koji je u odličnoj formi - zaključio je Savo Milošević.

Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 18.55 časova u Hagu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading