Kanteu pretili pištoljem, u srcu incidenta veliki novac i menadžeri!

Autor:

Sport

28.11.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski mediji su otkrili taman deo priče o karijeri N’Goloa Kantea.

RepublikaFoto: twitter.com/StamfordKing
Drama u Londonu

Kako navodi Mediapart njegov nekadašnji savetnik Rašid Sadna mu je za vreme dok je igrao za Čelsi pretio i to sa pištoljem!

Kante je odrastao u velikom siromaštu, kao jedno od osmoro dece, a ostao je bez oca sa 11 godina. Njegova priča je delovala kao bajka kada je prvu došao u Lester iz druge francuske lige, a potom je sa „lisicama“ osvojio titulu.

Prešao je u Čelsi, ali je u martu 2017. doživeo ogromne neprijatnosti. Naime nekoliko ljudi ga je presrelo i pretilo mu, a dvojica luudi iz Nantera su mu rekla da će ubiti čoveka koji ga zastupa kao menadžer, ukoliko ga ne otpusti.

Rašid Sadna, koji je jedan od Kanteovih savetnika u karijeri je zapravo bio maskiran u toj grupi i iza svega je želja da on postane Kanteov menadžer.

U srcu svega je naravno novac, pošto je Kanteov agent dobio 4.8 miliona evra pri prelasku defanzivnog vezista iz Lestera u Čelsi.

Iako je u zvaničnoj izjavi Kante demantovao da mu je prećeno, on ističe da su postojale „rasprave“. Ipak francuski mediji navode da je Kanteu prećeno vatrenim oružjem, ali se na kraju sve srećom završilo bez žrtava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading