DONALD UOČI GOSTOVANJA KELNU: Oni su fantastična ekipa, ali igraćemo svoju igru

Autor: Tanjug

Sport

25.09.2017

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald izjavio je da o kvalitetu Kelna, narednog rivala u Ligi Evrope, dogovljno govori činjenica da igra u Bundesligi, ali da će se crveno-beli na gostovanju u Nemačkoj pre svega fokusirati na svoju igru.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Donald na duelu sa Vojvodinom

 - Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu u najboljem maniru oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru - rekao je Donald.

Holandski vezista bio je strelac prvog gola u pobedi protiv Vojvodine 2:0 i nastavio niz od tri uzastopna meca na kojima se upisuje u strelce.

 - Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem, ovaj put iskoristio sam sjajnu asistenciju Boaćija, nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobeđuje - poručio je Donald.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading