Murinjo u svom stilu pružio podršku prijatelju: No dramas, mi amigo!

Autor:

Sport

29.11.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo govorio je na konferenciji za medije o očekivanjima pred duel 14. kola Premijer lige protiv Bornmuta, ali se osvrnuo i na neizbežnu temu - otkaz menadžera Arsenala Unaija Emerija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Na sastanku uprave kluba, odlučeno je u petak da Unai Emeri više nije menadžer Arsenala.

Sa njim je otpušten i ceo stručni štab, a na gostovanju Noriču u nedelju u 14. kolu Premijer lige, "tobdžije" će sa klupe voditi Ljungberg.

Murinjo je istakao da ne brine za svog kolegu, a u svom stilu je Emeriju poslao i kratak savet.

- Nemam poseban komentar. Neki drugi veliki klub će želeti da ga dovede i njegova karijera će se vratiti na pravi put. Znate kako se kaže... "No dramas, mi amigo". Nastavi da radiš i naći ćeš novi klub- istakao je Murinjo.

Menadžer Spursa je rekao i da je srećan što je svoj angažman u Totenhemu počeo pobedom, kao i da je njegov tim potpuno spreman za naredni meč u Premijer ligi.

- Znate i sami koliko su rezultati u bilo kom sportu važni. Drago mi je da smo dobro odigrali protiv Vest Hema. Trebaju nam bodovi u Premijer ligi, moramo da igramo dobro, ali osim rezultata veoma je važno i to kako se ekipa oseća, kakav je moj osećaj prema timu, kako treniramo, da li smo u dobroj formi- rekao je portugalski stručnjak.

Utakmica između Totenhema i Bornmuta na programu je u subotu od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading