KO ĆE IMATI VIŠE SREĆE? Partizanu sudi Norvežanin, a Zvezdi Holanđanin

Autor:

Sport

25.09.2017

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški arbitar Svein Odvar Moen biće glavni sudija na meču 2. kola grupe B Lige Evropa između Partizana i kijevskog Dinama, koji će biti odigran u četvrtak na stadionu u Humskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Norvežanin je sudio na EP 2016.

Njegovi pomoćnici biće Kim Tomas Haglund i Magnus Lundberg, a iza golova će biti Tore Hansen i Espen Eskas. Četvrti arbitar biće Jan Erik Engan. Ovaj meč biće odigran bez prisustva navijača. Meč će biti odigran od 21.05 časova.

Moen (38) je pre dve godine sudio Partizanu u Humskoj 1. Norvežan je vodio revanš meč baraža za plej-of Lige šampiona Partizan - BATE (2:1). Crno-beli nisu izborili plasman u LŠ, pošto su u prvom meču slavili sa 1:0.

Moen (38) je na listi FIFA sudija od 2005. On je sudio mečeve u LE i LŠ, kao i na EP 2016.

Holanđanin Bas Nijhuis biće glavni sudija na meču 2. kola grupe H Lige Evropa između Kelna i Crvene zvezde. Njegovi pomoćnici biće Rob van de Ven i Jan Vries. Iza golova biće Serdar Gozubujuk i Siemen Mulder, a četvrti arbitar je Dejvi Gosens. Meč u Kelnu počeće u 19 sati.

Nijhuis (40) je vodio mečeve reprezentacije Srbije protiv Makedonije i Estonije. On je na listi sudija FIFA od 2007.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading