Dalić: Svi su nezgodni, pogotovo Srbija!

Autor:

Sport

01.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektori Hrvatske i Engleske imaju različito vođenje žreba grupe za Evropsko prvenstvo 2020.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatko Dalić

Uz "Vatrene" i "Gordi Albion", sledećeg leta će u Grupi D igrati i selekcija Češke, a potencijalni učesnik je i Srbija.

"Orlovi" prvo moraju da prođu baraž, gde će 26. marta gostovati Norveškoj u Oslu, a onda u potencijalnom finalu igrati sa boljim i duela između Škotske i Izraela, u meču čiji bi domaćin bio Beograd.

- Zadovoljni smo. Rekli smo da nema idealne grupe i da ne možemo birati. Moja želja je bila da izbegnemo Portugal iz trećeg "šešira", to smo i izbegli. Ovo drugo je to što je. Ponovo Englezi, ponovno na Vembliju. Sledeće dve su ponovo Česi i pobednik plej-ofa Lige nacija. Mislim da realno možemo proći dalje, to je i naša ambicija- rekao je selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

Selektor Hrvatske je analizirao i baraž u kojem će igrati Srbija.

- Iz trećeg "šešira" su svi nezgodni, pogotovo Srbija. Tu su i Škoti koji su domaćini. Ako oni prođu, mi igramo protiv dva domaćina kao gosti. Videćemo još ko će tu sve skupa proći- rekao je Dalić.

Hrvati će u prvom kolu gostovati domaćinu Engleskoj na Vembliju.

- Uopšte nisam siguran da li je ovo dobar žreb. Igrali smo protiv dve ekipe pre, a nastup na Vembliju će nam biti nešto posebno. Jedva čekamo početka EP. Znamo kvalitete hrvatskih vezista, to će biti vrhunska utakmica. Malopre sam se fotografisao sa selektorom Hrvatske Zlatkom Dalićem. Hteo je da Hrvatska igra u Londonu pa je to vrlo interesantno- rekao je selektor Engleske Garet Sautgejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading