Ćiro Blažević o potencijalnom okršaju Srba i Hrvata: Nije to ni vreme ni mesto za naše balkanske prevare...

Autor:

Sport

02.12.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Blažević, legendarni trener, priželjkuje plasman fudbalera Srbije na Evropsko prvenstvo gde bi u grupi igrali sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom.

Mirosav Ćiro Blažević

- Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do te utakmice. Zar ne bi bilo lepo da mi igramo tamo u Engleskoj na Evropskom prvenstvu? Još samo da prođete taj baraž. Verujem da možete, ali znate onu staru ne pravite račun bez krčmara. Pobedite prvo te Norvežane, pa onda te druge u finalu. Bolji ste tu od svih tih! Šta ima Hrvatska, a nema Srbija, pa godinama imate bolje rezultate od nas? - rekao je za "Kurir" Blažević.

Iskusni stručnjak smatra da Srbija nije slabija od Hrvatske što se igračkog kadra tiče, ali da ima jedan veliki problem.

- Nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u celoj priči je trener. Njega morate da imate. Ako dovedete trenera kojem pet boljih igrača sedi na klupi od onih što mu igraju na terenu, džabe onda sve.

Imamo igrače Reala, Mančestera, Rome, Lacija... a onda izgubimo od Ukrajine 5:0

- Pi*ka vam materina ako vam je tamo neki Mančester, Real ili Barsa važniji od reprezentacije. Kad dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Mančestera, nego tvoje reprezentacije. Nema tada priče ko igra gde, ko je koje ime. Sine moj, da ti kažem, niko ne igra nigde, je l' ti jasno, svi igraju za svoju državu.

Potencijalni meč Srbija - Hrvatska igrao bi se u poslednjem kolu grupne faze Eura. Ako bi jedna reprezentacija već prošla, a drugoj trebao bod ili sva tri na tom meču...

- Sine moj, zaboravi, te akrobacije. Nije to ni vreme ni mesto za naše balkanske prevare - zaključio je Ćiro Blažević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading