Reprezentativac Srbije na radaru Crvene zvezde!

Autor:

Sport

02.12.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom zimskog prelaznog roka Crvenu zvezdu će napustiti brojni igrači, jer se sprema rekonstrukcija tima, ali biće i novih imena na "Marakani", jedno je već poznato.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Topić

Kako piše "Mozzartsport" želja crveno-belih je 18-godišnji fudbaler Vojvodine Mirko Topić. Reč je o momku koji je ove sezone dobio šansu Nenada Lalatovića i iskoristio je na pravi način. Odigrao je devet superligaških mečeva za superligaša sa Karađorđa i ostavio vrlo dobar utisak. 

Takođe, nedavno je Topić dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Ilije Stolice.

Uklapa se u viziju sportskog sektora Crvene zvezde da im je potreban prototip zadnjeg veznog. Visok, lakog koraka i tehnički potkovan i u nekim varijantama kompatibilan sa Njegošom Petrovićem. Međutim, iskustvo nije adut pomenutog Topića. Odigrao je samo devet superligaških utakmica, i postigao prvenac ovog vikenda na Banjici.

Takođe, pitanje je da li bi Vojvodina pustila u Zvezdu Topića, koji inače ima ugovor sa Novosađanima do leta 2021. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading