Voždovac oštećen protiv Zvezde, Mačva protiv Partizana!

Autor:

Sport

03.12.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na utakmicama Crvene zvezde i Partizana u 18. kolu Linglong Superlige Srbije desilo se nekoliko grešaka u korist favorizovanih ekipa. Doskorašnji član Sudijske komisije FSS Igor Radojičič analizirao je sporne situacije sa mečeva "večitih" rivala za TV Arena sport.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Radojičić je iz utakmice Crvena zvezda – Voždovac (2:0) izvukao dve greške arbitra Jovana Šegrta i njegovih pomoćnika.

Prva se desila pri rezultatu 0:0, kada je gostima sa "krova" poništen gol zbog faula u napadu.

- Kod pogotka Voždovca sudija je svirao prekršaj, ali nije bio. Igrač gostiju je skočio visoko, dok Rodić nije ni skočio. Sudija je procenio da je to prekršaj, ali prekršaja nije bilo. I kada pogledmao evropske utakmice, u takvim situacijama nema prekršaja-rekao je Radojičić.

Drugi sporni momenat desio se kada su crveno-beli došli do vođstva. Tada je, tvrdi Radojičić, Marko Marin postigao gol nakon što je primio loptu u ofsajdu.

- Ovde imamo dve situacije - u prvoj Tomane nije u ofsajd položaju, u drugoj je Marin bio za pola tela u nedozvoljenoj situaciji. Bio je ofsajd, ne možemo da kažemo ništa drugačije. Ovo je situacija koju samo može VAR da reši, možda je u pitanju 20-30 centimetara- jasan je Radojičić.

Na meču Mačva – Partizan (0:2) takođe su viđene dve sporne situacije, obe na štetu domaćina.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Radojičić tvrdi da su timu iz Šapca u dva navrata u samoj zavšrnici dosuđena dva nepostojeća ofsajda.

- U prvoj situaciji se vidi da je igrač Partizana najbliži svoj golu, tako da nema ofsajda. U drugoj situaciji mi se čini da je u pitanju isti igrač Partizana koji je zaostao. Sudija je bio loše postavljen, metar ispred linije pretposlednjeg igrača odbrane i to je dovelo do greške- rekao je Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading