Da li je ovo novi trener Zvezde?

Autor:

Sport

04.12.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se spekuliše o odlasku Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde, a među potencijalnim kandidatima za njegovog naslednika navodno je šef stručnog štaba Čukaričkog Aleksandar Veselinović.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Sve ono što mogu da kažem je da sam vezan za Čukarički. U septembru smo u dogovoru sa predsednikom kluba moj stručni štab i ja produžili ugovor na još četiri godine i sve naše ambicije i sve profesionalno vezano je maksimalno za Čukarički. I emotivno proživljavamo sa klubom šta će biti u budućnosti. Kako kažu Rusi, ja nisam šaman, vidovit da znam kuda će nas voditi putevi budućnosti, ali zaista moramo da pošteno izvršavamo obaveze gde smo trenutno - rekao je Veselinović za Elta HD.

On je opisao i stil igre svog tima na primeru utakmice sa Partizanom, koji je ove sezone najbolja napadačka ekipa u Superligi.

- Da bude puno agresije, puno trke. Da budemo stalno napadački opredeljeni. Pre tri nedelje protiv Partizana ljubitelji fudbala su imali priliku da vide da smo igrali ofanzivno od prvog momenta i napali Partizan. To je naše opredeljenje, bez obzira protiv koga igramo i gde, kući ili na strani, želimo da igramo napadački i postignemo gol više - istakao je Veselinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading