Vladan Milojević posle gostovanja u Lučanima: Imali smo određeni strah, ali zadovoljan sam partijom protiv Mladosti!

Autor:

Sport

04.12.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je minimalnim rezultatom slavila protiv Mladosti u Lučanima, a Vladan Milojević je posle meča izrazio zadovoljstvo igrom svojih izabranika.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Zvezda je u vrlo dinamičnoj utakmici uspela da slavi protiv Mladosti, a junak pobede bio je El Fardu Ben.

– Dobra i sadržajna utakmica. Vrlo sam zadovoljan partijom svojih izabranika. Došli smo da odigramo kvalitetno i savladamo Mladost. Znali smo da će nam za to trebati mnogo napora, koncentracije i strpljenja, jer domaćin u poslednje vreme igra veoma dobro. Bili smo svesni šta možemo da očekujemo od njih. Čvrst blok i brzi igrači po boku, kao i fenomenalna tranzicija koja je žargonski rečeno „za udžbenike“. Morali smo to da neutrališemo. S druge strane, pokušavali smo da stvorimo što više prilika i to je funkcionisalo sjajno, pre svega u prvih pola sata kada smo mogli da postignemo nekoliko golova. Plašili smo se da nas ne kazne, pogotovo iz prekida u kojima su najopasniji - rekao je trener šampiona Srbije.

Prema njegovim rečima, sneg koji je pao u Lučanima otežao je uslove za igru, ali su uslovi bili isti za oba tima.

– Težak teren za sve. Da se razumemo, stadion u Lučanima je sjajan za igru, ali je pao sneg i pokvario uslove. Međutim, kako je nama, tako je i njima, ali je činjenica da su igrači danas bili pod nešto većim opterećenjima. Mladost je danas pokazala da je odlično pripremljena ekipa, parirali su nam trkački celu utakmicu - istakao je strateg crveno-belih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sledeće nedelje Zvezdu očekuje duel u Pireju, ali pre toga na programu je Spartak.

– Prvi sledeći protivnik je uvek u fokusu. Nas čeka važna utakmica protiv Olimpijakosa, ali najmanje razmišljamo o tome. I u Atini, kao i u svakoj drugoj utakmici ćemo pokušati da damo sve od sebe, ali trenutno nam je Spartak u mislima - zaključio je trener Crvene zvezde.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading