"Ja sam kapiten INVALIDA!" - Legendarni Zvonko Milojević o Marakani, pomoći prijatelja, ali i zašto navija za Voždovac!

Autor:

Sport

05.12.2019

17:39 >> 17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević, koji je zbog teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj ostao u invalidskim kolicima, rekao je da je zbog zle sudbine navija za Voždovac

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zvonko Milojević!

Bez obzira na to što je već 12 godina u kolicima, čuveni golman iz 90-ih godina ne klone duhom, već se prepoznatljiv kao neko koga odlikuje vedro raspoloženje.

- Dostigao sam mnogo više nego što su lekari predviđali. Opet, nisam zadovoljan, jer, čim sam u kolicima, potrebno je još mnogo snage, volje, kao i nekih lekarskih intervencija da bi se to završilo. Čekam bolje dane, čekam da medicina napreduje, jer ne kaže se džabe da kad je glava na ramenima, sve je moguće - kaže Milojević za portal Espreso.rs, pa nastavlja:

- Trenutno imam dekubite sa strane, koji su nastali u bolnici zbog ležanja, pa ne mogu da vozim jer se to iziritira na sedištu. Čim to zalečim, eto me na staroj maršruti. Najviše volim da vozim do Marakane, do Zvezdinog šopa... - rekao je čuveni golman.

Podrška koju dobija sve ove godine je velika, a Miloje posebno ističe nekoliko onih koji su uvek tu.

- Moram da istaknem Dejana Stankovića, koji mi je najviše pomogao i dan-danas mi pomaže. Takođe, moj šurak Milan Đukić iz Australije mnogo mi pomaže. Želeo bih da zahvalim i mojim drugarima iz Zvezde i Partizana, koji su napravili jednu super akciju na inicijativu partizanovca Budimira Vujačića. Kupili su mi auto na ručne komande. Zvezda me nikad nije odbila, uvek je pomagala, i kad je imala i kad nije - poručio je Milojević, pa za kraj otkrio i za koga navija:

- Osim Zvezde, navijam i za Voždovac, jer su navijači Voždovca "Invalidi". Ja sam njihov kapiten! - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading