Milošević ostaje, spremio metlu za pola tima!

Autor:

Sport

06.12.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio je trener Partizana Savo Milošević (46) da neće čekati da ga uprava ili navijači teraju iz Humske nakon debakla protiv Napretka (od 2:0 do 2:3) u 19. kolu Superlige. To je upalilo alarme na crno-beloj strani Topčiderskog brda, pa je Savo pozvan na hitan sastanak sa generalnim direktorom kluba Milošem Vazurom, gde mu je pružena apsolutna podrška i data sloboda da u januaru od nule kreira tim po sopstvenom izboru.

RepublikaFoto: Starsport
Pravi čistku - Savo Milošević

Savo je, prema saznanjima Srpskog telegrafa, rešio da uzme metlu u ruke i počisti gotovo pola tima već u januarskom prelaznom roku, a uprava je obećala da će mu dovesti adekvatna pojačanja.

SPAS SEZONE

Partizan je tek na četvrtom mestu u domaćem šampionatu, iza Čukaričkog, Vojvodine i lidera Crvene zvezde, za kojom zaostaje čak 11 bodova. Evropsko proleće ostalo je samo pusti san, pa je jedina opcija za spas sezone osvajanje Kupa peti put u nizu. Međutim, za Miloševića je najvažnije da postavi temelje novog tima koji bi spreman dočekao narednu sezonu i pokušao da napravi iskorak u Evropi i prekine dominaciju Zvezde u Superligi.

- Izjava Save Miloševića da bi mogao da ode iz kluba uzrujala je članove uprave Partizana, pa je generalni direktor Miloš Vazura brže-bolje zakazao sastanak sa trenerom, na kom je od njega dobio obećanje da neće napuštati kormilo ekipe. Savo je istakao da mnogi igrači ne zaslužuju da nose crno-beli dres i da bi u januaru trebalo da usledi čistka, za šta je dobio podršku uprave - priča naš dobro obavešteni sagovornik iz Humske.

Milošević je ovakav scenario najavio između redova u izjavi posle poraza od Napretka.

- Neozbiljnost nekih igrača prevazilazi granice koje lično mogu da podnesem. Status mnogih igrača, a i moj, ood velikim je znakom pitanja - poručio je Savo.

Fudbaleri koji bi u januaru trebalo da napuste Humsku su Milan Smiljanić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Šćekić, Zlatan Šehović, Filip Kljajić, kao i Nemanja Miletić. Neizvestan je status Zorana Tošića, kom uprava duguje ogroman novac za plate, dok su Suma, Natko i Sadik zakucani kao igrači koji moraju da ostanu.

KAO GROMOBRAN

I upravi crno-belih u ovom trenutku ne odgovara da menja Miloševića jer je on svojevrsni gromobran u relaciji sa navijačkim frakcijama, od kojih bi neke rado videle leđa aktuelnom rukovodstvu.

- Uprava nije luda da se odrekne Miloševića jer je stav navijača i rukovodstva da Partizan ponovo igra dopadljiv i napadački fudbal. Nekoliko loših rezultata neće pokvariti tu sliku, a i Savo kao veliko ime i legenda kluba stoji kao neko iza koga uprava može da se sakrije i prikrije svoje propuste koji doprinose lošim rezultatima - ističe izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari protiv Uprave, ali uz Savu!

ONI ODLAZE U JANUARU:

Slobodan Urošević

Milan Smiljanić

Đorđe Ivanović

Aleksandar Šćekić

Zlatan Šehović

Filip Kljajić

Nemanja Miletić

* Zoran Tošić - Neizvestan jer mu se duguje mnogo para

RepublikaFoto: Starsport
Rekonstrukcija u Humskoj!

Partizan najavio poraz od Napretka?!

Neko u Humskoj kao da je znao da će izabranici Sava Miloševića položiti oružje pred Napretkom, pa je tako na zvaničnom sajtu kluba dva dana pred duel sa "čarapanima" izašao, u najmanju ruku, bizaran tekst. U njemu su pod naslovom "Napredak nam je puno puta naudio" opisani svi skorašnji i davnašnji neuspesi crno-belih protiv Kruševljana, koji su opisani kao jedan od opasnijih rivala. Na taj način kao da je stvoren alibi u slučaju novog neuspeha.

Kada se u obzir uzme i činjenica da je na meču Partizana i Napretka kladioničarskim rečnikom došao prelaz iz keca u dvojku, na koji je kvota čak 56.00, ne čudi što po društvenim mrežama pojedinci sumnjaju u regularnost ove utakmice.

Foto: printscreen/partizan.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading