Javio se Maks Alegri: Ove sezone se ne vraćam, učim engleski!

Autor:

Sport

06.12.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimilijano Alegri trenutno nema posao. Pričalo se da želi da preuzme Arsenal i da londonski klub sa njime pregovara, ali od njihovog dogovora izgleda nema ništa. Ipak bivši trener Milana i Juventusa poručuje da vredno uči engleski jezik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimilijano Alegri

Alegri je međutim potvrdio da ove sezone neće preuzeti nijedan tim i da želi da napravi pauzu do narednog leta. 

- Posle pet godina u Juventusu ne želim da se vratim u igru toliko brzo. Čim sam završio odnos sa Juventusom odluka je bila da napravim pauzu godinu dana. Imao sam 18 godina igračke karijere, 16 godina sam trener i stao sam ove godine posle 34. Srećan sam, imam priliku da pričam sa ljudima i radim stvari u privatnom životu koje me zanimaju. Idem u pozorište, na izložbe, čitam knjige - rekao je Alegri koji je nedavno posetio i košarkašku utakmicu Armanija.

Takođe Maks Alegri otkriva i da uči engleski.

- Imam lekcije ovde u Milanu, uspevam da govorim prilično dobro. Slušanje mi ide teže, pričam sa ljudima koji mi pomažu tako što sporije govore. Gledam filmove na engleskom i čitam knjige tako da razumem dobro - zaključio je nekadašnji strateg Milana i Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading