Gaćinović: "Imamo plan za Zvezdu!"

Autor:

Sport

06.12.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spartak stiže u Beograd sa željom da ponovi igru sa starta sezone iz okršaja sa srpskim šampionom i na taj način dođe do mogućnosti da se nada pozitivnom rezultatu.

RepublikaFoto: superliga.rs
Vladimir Gaćinović

Strateg "Golubova" Vladimir Gaćinović kaže da sve zavisi od pristupa njegovog tima, ali naravno i raspoloženja protivnika koji se zbog kvaliteta uvek pita za konačan ishod na njegovom terenu.

- Bez obzira na to što u Beograd putujemo rasterećeni, sigurno ne odlazimo bez obaveza. Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, nastavimo i da završimo sa nizom dobrih igara kakve smo imali ove jeseni, posebno u poslednje vreme. Teško je pričati o nekom pozitivnom rezultatu, ali mi ćemo učiniti sve da potvrdimo dobre partije. I u ranijim utakmicama smo pokazali da smo spremni. U prvom duelu odigranom u Subotici smo bili nadomak boda i to zasluženo. I ovog puta će zavisiti od našeg pristupa. Imamo za duel sa Crvenom zvezdom spremnu priču, ali će ona zavisiti i od našeg pristupa i raspoloženja protivnika, jer se i oni uvek pitaju. Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača kojima je teško parirati i mi moramo biti daleko iznad svojih mogućnosti da bi bili ravnopravni i kvalitetno odgovorili rivalu. Odigrali smo polusezonu zadovoljavajuće, neka takav bude i kraj - poručio je Gaćinović, a prenosi portal subotica.com.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading