Liverpul smazao "Trešnjice", Totenhem demolirao Barnli, Kejn i Son blistali!

Autor:

Sport

07.12.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U popodnevnim mečevima 16. kola Premijer lige pobede su upisali Liverpul i Totenhem dok je duel Votforda i Kristal palasa završen bez golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Fudbaleri Liverpula nastavili su seriju bez poraza i upisali 15. pobedu u sezoni na gostovanju Bornmutu gde su slavili rezultatom 3:0.

Imao je od početka Liverpul kontrolu lopte, napadao je i do gola došao u 35. minutu nakon kombinacije Džordana Hendersona i Aleksa Okslejda Čemberlejna koji je iz blizine zatresao mrežu domaćih.

Pred sam odlazak na odmor Liverpul je došao do drugog gola. U strelce se upisao Nabi Keita koji je 16. igrač Redsa koji je ove sezone tresao mrežu rivala. Asistirao mu je Mohamed Salah.

Prvo poluvreme obeležile su dve povrede. Prvo je u ekipi Bornmuta u 35. minutu zamenjen Ake, da bi pet minuta kasnije meč na drugoj strani prinudno završio Lovren.

Keita se Salahu odužio asistencijom u 54. minutu kada se u strelce upisao i Egipćanin za konačnih 3:0.

Totenhem je na svom terenu dočekao Barnli i pokazao da se lako oporavio od poraza od Mančester junajteda pre samo nekoliko dana. Ekipa Žozea Murinja slavila je 5:0.

Goleadu je otvorio Hari Kejn već u četvrtom minutu, da bi samo pet minuta kasnije na semaforu pisalo 2:0. Strelac drugog gola bio je Lukas koji je odlično natrčao na loptu u kaznenom prostoru i zatresao mrežu.

Asistent za prvi gol, Hjeon Min Son i sam je postigao gol u 32. minutu za 3:0 pre odlaska na odmor. Sonov gol će, veoma moguće, biti i pogodak kola jer je napadač Sparsa sam stigao od svog do protivničkog šesnaesterca i zatim i poslao loptu u mrežu.

Nije Totenhem usporio ni u nastavku meča.

Dele Ali je proigrao Kejna koji je drugi gol na meču postigao u 54. minutu. Konačan rezultat postavljen je u 74. minutu pogotkom Sisokoa uz asistenciju Kejna.

Votford i Kristal palas odigrali su meč bez golova. Palas je tako nakon dve pobede ostao bez trijumfa dok se teška sezona za Stršljenove nastavlja i nakon ovog meča.

Liverpul sada, uz meč više, ima 11 bodova više od Lestera i bar na nekoliko sati 14 više od šampiona Mančester sitija. Totenhem je nakon šeste pobede u sezoni na petom mestu na tabeli sa 23 boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading