Ludi preokret Valensije za pobedu u gradskom derbiju!

Autor:

Sport

07.12.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Valensije pobedili su kao gosti protiv Levantea sa 4:2 u okviru gradskog derbija u 16. kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Valensije

Bio je to odličan meč prepun preokreta, domaćini je pripalo prvo, a gostima sa "Mestalje" drugo poluvreme.

Meč su obeležili Marti Rođer koji je postigao oba gola za Levante, ali i autogol kojim je Valensija smanjila na 2:1.

Rođer je u 11. minutu posle asistencije Bartija pogodio za 1:0, da bi devet minuta kasnije realizovao i jedanaesterac za ubedljivih 2:0 u korist Levantea.

Kada se očekivao odlazak na odmor, dekocentracija u odbrani domaćina, i Rođer je kolenom zahvatio loptu i prosledio je u sopstvenu mrežu.

U drugom delu, sasvim drugačija slika, sa dva pogotka u 57. i 59. minutu Kevin Gameiro je u potpunosti okrenuo tok meča u korist Valensije.

Domaćin je u 74. minutu ostao sa desetoricom zbog isključenja Falkona što su "slepi miševi" iskoristili u finišu i u 88. minutu preko Ferana Toresa postigli i četvrtri gol kojim su potvrdili pobedu.

Pre toga, Granada je na svom terenu pobedila Alavesa sa 3:0.

Sve bitno dogodilo se u drugom poluvremenu. Fernandez je u 48. minutu doneo prednost ekipi iz Andaluzije, da bi iz penala Roberto Soldado u 58. minutu povisio na 2:0.

Jangel Erera je u 77. minutu stavio tačku na meč postigavši gol za 3:0, a gosti su meč završili sa devetoricom zbog isključenja Vakasoa u 67. i Viktora Lagvardije u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading