Čudo se dogodilo: Arsenal pobedio!

Autor:

Sport

09.12.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala su posle velikog preokreta rezultatom 3:1 pobedili ekipu Vest Hem junajteda u poslednjoj utakmici 16. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Arsenala

Popularni "Čekićari" su do vođstva nad gradskim rivalom došli golom Anđela Ogbone u 38. minutu utakmice, posle centaršuta Pabla Fronalsa.

Vest Hem je imao korner sa levog ugla, a on je bio jako loše izveden, pa je posle velike gužve lopta došla na desni bok do Fornalsa, pa je glavom defanzivac Ogbona poslao pravo u mrežu.

Tim rezultatom se i završilo prvo poluvreme koje je Arsenal definitivno hteo da zaboravi. U nastavku se već pevala druga pesma, iako je na samom početku Vest Hem igrao nešto bolje.

Situacija je počela da se menja od 60. minuta utakmice kada je Arsenal prikazao pravi "blickrig" i za 9 minuta postigao čak tri gola. Prvo je Martineli doneo izjednačenje, da bi 6 minuta kasnije preokret doneo Nikola Pepe, a Pjer Emerik Obamejang samo potvrdio pobedu Arsenala.

Arsenal je ostvario prvi trijumf u poslednjih pet utakmica i sada sede na poziciji broj 9 u Premijer ligi, dok je Vest Hem 16. sa 16 bodova posle 16 odigranih utakmica.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading