Marko Grujić se ne odriče reprezentativnog dresa: Želim da igram za Srbiju!

Autor: Srpski telegraf

Sport

10.12.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standardan u berlinskoj Herti, ali ne i u reprezentaciji Srbije. Ipak, Marko Grujić ne krije da bi voleo ponovo da se nađe među "orlovima". Odlični vezista, koga svakog vikenda možemo gledati ekskluzivno na Eurosportu kao i sve ostale zvezde Bundeslige, priznaje da živi za trenutak kada će se vratiti u nacionalni tim Srbije.

Marko Grujić

- Nisam ni sa kim razgovarao. Kao i svaki igrač, voleo bih da igram u martu. Imam dva saigrača iz Norveške ovde. Pribojavaju se našeg sastava. Voleo bih da imamo najbolji tim na okupu, da svi koji zaslužuju dobiju pozive. Nadam se da ću biti u timu, ne odlučujem o tome ja, ali za to živi svaki fudbaler. Zaslužujemo da idemo na EP - kaže Grujić za Srpski telegraf.

Sličnu sudbinu u reprezentaciji imao je i Luka Milivojević, a sada on predvodi sredinu terena "orlova".

- Do sada niko sa mnom nije pričao posle Rusije. Navodno su me zvali za tu mladu reprezentaciju, imao sam malu povredu. Posle toga su rekli da sam odbio poziv što nije bilo tačno. Voleo bih da budem član tima. Ako sastavimo najbolji tim možemo da se obračunamo sa mnogo jačim selekcijama od Norveške na Starom kontinentu. Mislim da će doći ta reprezentacija sigurno. Trenutno sam u Herti, možda klub nije toliko atraktivan, neki razlozi su da se ne pozivam. Nadam se da ako budem prelazio u neki jači klub ili ako se budem nadogradio sa Hertom i igrao Evropu da poziv neće izostati. Voleo bih da to bude u što skorije vreme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading