Grci pišu: "Delije" dobile još jedan sektor na stadionu, pridružuju im se navijači Spartaka iz Moskve!

Autor:

Sport

10.12.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratski klubovi Crvena zvezda i Olimpijakos će odmeriti snage u direktnom okršaju za evropsko proleće ove srede od 21 čas, a grčki mediji su dosta prostora posvetili ovom meču.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Grčka štampa oširno o meču Zvezda - Olimpijakos

Štampa posvećuje daleko više pažnje Olimpijakosu nego Crvenoj zvezdi. Kao centralni događaj najavljuju okupljanje "Delija" i "Kapije 7" na atinskom trgu Sintagma u sredu u 16:00, po uzoru na okupljanje dve navijače grupe u Beogradu kod terazijske česme.

Štampa pažnju posvećuje, pre svega stranim fudbalerima Zvezde, pre svih Van la Pari i Garsiji koje očekuju od od  prvog minuta po bokovima, dok ističu internacionalnu karijeru kaptena Marka Marina.

Bivši asovi i Olimpijakosa i Zvezde Darko Kovačević i Predrag Đorđević pohvalno su se izrazili o obe ekipe, dok je Đorđević istakao da je domaćin na Karaiskakiju u prednosti i da tu uglavnom lako lomi rivale od kojih je na papiru bolji.

Kovačević je pohvalio gazdu Olimpijakosa Marinakisa i istakao da on živi za pirejski klub i da bi im mnogo značilo da nastave takmičenje u Evropi.

U analizi Zvezdine igre ističu da je grčki đak Vladan Milojević dosledan formaciji 4-2-3-1 koju forsira redovno, ali sa nekim varijacijama, te da očekuju  zatvoreniju igru gostiju jer im i bod donosi treće mesto.

"Delije" su dobile još jedan sektor uz standardni "27" namenjen gostujućim navijačima tako da se očekuje preko 2.000 navijača beogradskog kluba, a među njima i oko 50 navijača Spartaka iz Moskve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading