"Treba da postoje dve "Zlatne lopte" - jedna za Mesija i Ronalda, druga za ostale!"

Autor:

Sport

10.12.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos ima zanimljiv predlo, a to je da bi trebalo napraviti specijalnu nagradu samo za Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

- Trebalo bi da se dodeljuju dve Zlatne lopte, jedna za koju bi se svake godine borili Kristijano Ronaldo i Lionel Mesija i druga za koju bi se borili svi drugi igrači. Tako bi bilo najpravednije za sve i najbolje za fudbal- rekao je Ramos.

Defanzivac je za pet godina osvojio  četiri Lige šampiona sa "kraljevskim klubom", a izdvojio je jednu kao najdražu.

- Svaki trofej je od izuzetne važnosti. Svi trofeji su kao moja deca, ali ako bih baš morao jedan da izdvojim kao najdraži bio bi to onaj osvojen u Lisabonu. To je trenutak koji je sve preokrenu i pomogao nam da osvojimo tri titule u nizu i na taj način pišemo istoriju- rekao je Španac.

Prvi ovosezonski El Klasiko se igra 18. decembra, a Serhio jedva čeka da počne okršaj sa najvećim protivnikom.

- Obe ekipe ovaj derbi očekuju u sličnom raspoloženju. I mi i oni želimo prvo mesto, a ovaj derbi bi mogao mnogo da toga da prelomi- rekao je Ramos.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading