Trener Olimpijakosa: Ovo je za nas finale!

Autor:

Sport

10.12.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Olimpijakosa Pedro Martins istakao je na konferenciji za štampu povodom meča Lige šampiona između Crvene zvezde i njegovog tima da je ovo najbitniji meč sezone za tim.

RepublikaFoto: Starsport
Jasna mu je važnost meča

– Biće to potpuno drugačija utakmica. Ovo je za nas finale, moramo da pobedimo i prođemo dalje. Prva utakmica nije bila odlučujuća. Sutra očekujem spektakl, duel dva dobra tima, a neka mi budemo ti koji će pobediti. Zaslužujemo da i dalje igramo u Evropi, rekao je Martins.

Što se tiče Crvene zvezde, njega brinu kontranapadi protivnika.

– Moramo da budemo agresivni i da kontrolišemo igru od prvog minuta. Koncentracija je vrlo važna, ne smemo da pravimo greške u opasnoj zoni. Posebnu pažnju ćemo da posvetimo njihovim kontranapadima, pretiće nam kada izgubimo loptu. Pokušaćemo da iskoristimo njihove slabosti.

Istakao je da Olimpijakos ima pobednički mentalitet.

– Siguran sam da je moj tim sposoban da se plasira dalje. To smo već dokazali, a ako se izuzme utakmica sa Bajernom, u svim ostalim našim mečevima Lige šampiona su odlučivale nijanse.

Igra se bez Valbuene, ali Martins zbog toga ne očajava.

– Već smo bili u takvoj situaciji i pokazali smo da imamo rešenja. Dokazali smo da možemo da odigramo dobro i bez tako važnog igrača kao što je Valbuena, zakljućio je Martins.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading