MALEROZNI FUDBALER: Radoju već mesecima muči povreda

Sport

26.09.2017

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač španskog prvoligaša Selte iz Viga, Nemanja Radoja, van stroja je od početka sezone, a povreda koja se činila kao minorna ispostavila se daleko komplikovanijom za lečenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radoja u duelu sa Mesijem

Fudbaler Selte i srpske reprezentacije tako se nalazi van stroja za klub sa severa Španije od početka sezone, sa izuzetkom prva dva kola.

Ono što je dijagnostikovano naknadno, jeste da Radoju muči entizitis koji izaziva neugodne bolove u čašici kolena, te je odlučeno da Srbin nastavi da trenira odvojeno od ekipe smanjenim intenzitetom.

Radoja je u međuvremenu zbog ove povrede nije mogao da se odazove ni selektoru Orlova Slavoljubu Muslinu za mečeve sa Moldavijom i Republikom Irskom, a očekivano se nije našao ni na spisku igrača za poslednje kvalifikacione mečeve sa Austrijom i Gruzijom (5. i 9. oktobar).

Nemanja Radoja je u Seltu stigao pre tri godine iz Vojvodine, a u međuvremenu je nastupao čak 119 puta za klub sa "Balaidosa" i jednom se upisao u listu strelaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading