Milošević oduševljen: Naše najbolje poluvreme, ponosan sam na ove momke, hvala publici!

Autor:

Sport

12.12.2019

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je prijatno iznenađen kako su njegovi izabranici odigrali prvo poluvreme meča protiv Astane koju su ubedljivo pobedili sa 4:1.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević i Sejduba Suma u zagrljaju

Partizan je u meču bez rezultatskog značaja savladao Astanu, a Milošević je s obzirom na okolnosti istakao iznenađenje partijom koju su pružili njegovi izabranici.

- Čestitke momcima. Ovo je najbolje poluvreme i s obzirom na okolnosti i mene čudi da smo ovoliko dobro odigrali. Zaslužili smo da prođemo grupu, ali moramo da budemo zadovoljni. Dugo je trajalo ovo i sve kad se sabere moramo da budemo zadoovljni. Sve čestitke momcima na svemu pruženom. Iznenađuje me broj ljudi na stadionu i on nam je bio dovoljan motiv da pobedimo - rekao je Milošević za RTS ističući da je dosta ekipa sa osam bodova koliko su imali i crno-beli prošli grupu.

Milošević nije želeo da priča o sebi, ali je podsetio na važnu stvar koju je rekao na početku sezone.

- Nije na meni da pričam o sebi i stručnom štabu, ali kad ste me pitali na početku sezone kad će se publika vratiti, rekao sam da će to biti kad prepoznju kvalitet - podsetio je trener crno-belih.

Milošević je pričao i o izvanrednoj partiji Sejdube Sume dotakavši se produženja ugovora.

- Danas smo se dogovorili oko produženja ugovora i Suma je imao duplo slavlje. Mnogo nam je dao ove sezone i drago mi je što je i danas potvrdio sve ono što smo uradili u ovoj sezoni - zaključio je Savo Milošević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading