Joviću odbrojani dani u Realu?

Autor:

Sport

14.12.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid za zimski prelazni rok sprema bombastična pojačanja na koja će potrošiti basnoslovnih 600 miliona evra.

Luka Jović

Kako prenosi "Don Balon", rukovodstvo Reala nije zadovoljno onim što raspolaže od igračkog kadra, pa je spremno da uloži ogromnu svotu novca na pojačanja.

Letos je potrošeno upola manje za dovođenje Luke Jovića i Edena Azara, ali nijedan od njih dvojice nije ispunuio očekivanja, pa se sprema dovođenje sveže krvi, koja bi mogla da ugrozi mesto u timu mnogim sadašnjim igračima, pre svega Srbinu, za koga je i trener Zinedin Zidan priznao da mu predstavlja problem.

U odbrani, Real će pokušati da dovede štopera Liverpula, Viržila van Dajka, li i zvezdu Napolija, Kalidua Kulibialija, koji bi trebalo da stigne uz zamenu za Luku Modrića i ogromnu doplatu.

Vezni red bi trebalo da ojačaju as Čelsija Ngolo Kante, jedan od najboljih veznih igrača na svojoj poziciji uz redovno ime Pola Pogbe.

Iz navalnog reda je sprema pravi bum od imena. U spisak su uvršteni Sadio Mane, Pjer Emerik Obamejang i izvanredni Džedon Sančo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading