Savo potvrdio: Pavlović prodat!

Autor:

Sport

14.12.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Pavlović u ponedeljak putuje u Francusku gde će potpisati ugovor sa ekipom Monaka, potvrdio je trener Partizana Savo Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Crno-beli će inkasirati oko 10 miliona evra, plus bonuse, a mladi štoper neće igrati protiv Radnika u nedelju (13.00).

- Strahinja Pavlović neće igrati utakmicu, jer putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu. Bilo bi to glupo sa naše strane. Uslovi su takvi da ostaje do juna, ali mora potpisati ugovor. Karte su rezervisane za ponedeljak jutro - rekao je Milošević.

On je dodao da cena igračima Partizana raste.

- Ekipa je kroz utakmice u Ligi Evrope dobila na ceni, odigrali smo dosta kvalitetnih utkamica koje su se gledale, to nam je bila mogućnost da na tržištu pokažemo šta imamo. Bez obzira na krajnji rezultat je bilo dovoljno velikom broju ljudi da proceni konkretno. Strahinja je dete od 18 godina, igrati na tom nivou, sa tako malo godina… Jasno je da se radi o potencijalu. Srećom po nas, nije jedini koji je pao u oči velikim evorpaskim ekipama, a snaga takamičenja nam je donela porast cene igrača - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading