Majstorije Salaha, Liverpul hita ka tituli!

Autor:

Sport

14.12.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula pobedili su Votford sa 2:0 u uvodnom meču 17. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah i saigrači slave novi trijumf

Dvostruki strelac za "redse" bio je Mohamed Salah koji je mrežu protivnika tresao u 38. i 90. minutu.

Drugi gol Egipćanin je postigao na prelep način, pošto je petom kroz noge poslao loptu iza leđa Bena Fostera.

Izabranici Jirgena Klopa nisu briljirali, ali su odigrali tačno koliko im je bilo potrebno i na kraju su zabeležili čak 16. pobedu u 17 odigranih utakmica.

Liverpul ima 49 bodova i nalazi se na ubedljivom prvom mestu, dok je Votford na poslednjoj poziciji sa svega devet bodova.

"Redsi" su dominirali u prvom poluvremenu u posedu, imali su preko 70 odsto, međutim slabo su stvarali šanse. To je promenio Salah, koji je u 38. minutu, posle asistencije Manea, savladao Fostera.

Liverpul je lakše disao i na poluvreme je otišao sa golom prednosti. U nastavku meča meč je mogao da ode i na drugu stranu. Votford je upropastio nekoliko dobrih šansi, od kojih je najbolju imao Delofeu u 61. minutu.

Kako gosti nisu iskoristili prilike – usledila je kazna. "Sevnula" je kontra, Oriđi je uz dosta sreće dodao loptu do Salaha koji se sjajno snašao i petom pogodio za konačnih 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading