RONALDO SE RAZBESNEO: Dosta mi je kritika! Pokazao sam ko sam!

Autor:

Sport

27.09.2017

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da je umoran od stalnih kritika. Ronaldo se oglasio posle kritika na svoj račun zbog loših igara na poslednjih nekoliko mečeva u Primeri.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo dokazao da je najbolji igrač na svetu

Real je u utorak pobedio Borusiju u Dortmundu 3:1, a Ronaldo je postigao dva gola za svoj tim.

- Izgleda da u svakom meču moram da pokažem ko sam. Iznenađem šta ljudi misle o meni, brojke govore mnogo toga. Čist sam profesionalac i uvek sa čistim umom, a kritika je sve više i jače. Pre utakmice pričali smo koliko želimo da pobedimo u Dortmundu. Uradili smo sve što je trener Zidan tražio od nas, ovaj tim je fenomenalan, napravili smo mnogo šansi, nije lako postići tri gola u Dortmundu. Igrali smo odlično - rekao je Ronaldo, koji ima ugovor sa Realom do juna 2021.

Ronaldo je za španske medije rekao da je srećan u Realu, ali nije želeo da govori da li će da produži ugovor.

Španski mediji navode i da je Real odustao od angažovanja igrača Čelsija Edena Azara, pošto namerava da kupi Paula Dibalu iz Juventusa.

Real je za sada odustao od Azara, ali i od pregovora o transferima Edinsona Kavanija iz Pari Sen Žermena i napadača Borusije iz Dortmunda Pjera Emerika Obamejanga, kako bi procenio koliko vredi Dibala. Real je zainteresovan i za napadača gradskog rivala Atletika Antoana Grizmana, ali sa upravom tog kluba ne mora da pregovara, pošto je poznato da otkupna klauzula u njegovom ugovoru iznosi oko 100 miliona evra.

Real je nameravao da dovede Dibalu od početka leta i pre nego što je izrazio interesovanje za napadača Monaka Kilijana Mbapea, koji je otišao u Pari Sen Žermen. Dibala je ove sezone postigao 12 golova u osam utakmica za torinske crno-bele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading