Loše vesti za Zvezdaše, Vladan Milojević se nije pojavio na konferenciji

Autor:

Sport

15.12.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumfalno je Crvena zvezda završila ovu polusezonu, ali se umesto o pobedi nad Čukaričkim priča o status Vladana Milojevića u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Ovoga puta bez Milojevića na KZŠ

On je prvo izjavom posle meča najavio da je moguć odlazak iz kluba, da bi se ubrzo javio i Mitar Mrkela. Sportski direktor crveno-belih istakao je da trofejni stručnjak ima ugovor sa klubom do 2020. godine i da će ostati na klupi dok to on bude želeo.

Sada je još jedna vest zabrinula Zvezdaše, a to je činjenica da se Milojević nije pojavio na konferenciji za štampu posle meča sa Čukom. Umesto njega govorio je njegov pomoćnik Vladimir Janković.

- Večerašnja utakmica je bila veoma značajna za nas. Kako smo započeli prvenstvo, tako smo želeli da ga i završimo- uspešno i to nam je pošlo za rukom. Bila je borbena utakmica, a za protivnika smo imali kvalitetnu ekipu, čiji se potecnijal ogleda u mladim igračima željnim dokazivanja. Uz njih, imaju i iskusne fudbalere koji su sa tog aspekta donosili kvalitet. U prvom poluvremenu smo se trudili da uspostavimo našu igru i vrlo brzo smo uspeli da povedemo. Vežbali smo prekide i znali smo da možemo tako da postignemo pogodak. Oni su nam uzvratili fenomenalnim golom sa pola terena gde je Stojanović bio "laserski" precizan. U drugi deo igre smo ušli onako kako se to očekuje od nas. Ambiciozno i sa imperativom pobede. Promešali smo karte, promenili formaciju, zaigrali sa dva špica i došli do realizacije koja nam je trebala.

On je u nastavku pohvalio rad cele ekipe tokom upravo završene polusezone.

- Čestitam igračima koji su imali dosta poteškoća u toku ovih nekoliko meseci. Pre svega, postojao je takmičarski imperativ koji je bio pred njima da u svakom meču moraju da pobede. Uz sve povrede koje su nas remetile, uspeli smo da odigramo veliki broj utakmica sa opterećenjem. Najvažnije za nas je bilo prvenstvo i drago nam je što imamo toliku prednost u odnosu na konkurente. Hvala svima u klubu koji su nam pružili podršku tokom ovog perioda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading