Klop pecnuo Čola posle žreba za LŠ!

Autor:

Sport

17.12.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop ne smatra da je Dijego Simeone presrećan zbog toga što je njegov Atletiko Madrid izvukao Liverpul u osmini finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

U osmini finala Lige šampiona Liverpul će igrati u Madridu protiv Atletika. Redsi se vraćaju na stadion na kome su osvojili šestu titulu šampiona Evrope prošle sezone protiv Totenhema.

- Zanimljiv žreb. Pomislio sam da bi mogao da bude Madrid, jedan od dva tima i tako je ispalo. Madrid je mesto gde imamo fantastične uspomene, svi mi. Zato je to sjajno ali ovog puta igramo sa Atletikom na njihovom terenu. Težak protivnik, ali ako pogeldate ostale mečeve ima četiri ili pet potencijalnih finala već sada. Dobar žreb, težak meč će biti, ali ne mislim da gospodin Simeone trči kroz dnevnu sobu i da je srećan što je dobio Liverpul - rekao je Jirgen Klop.

- Dva tima koji igraju intenzivan fudbal. Drugačiji stilovi, malo drugačije organizacije, naravno biće spremni na intenzivne mečeve i biće teško i nama i njima - dodao je menadžer Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading