Golman Šalkea surovo kažnjen zbog horor starta nad Gaćinovićem!

Autor:

Sport

17.12.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Šalkea Aleksandar Nibel je u proteklom kolu Bundeslige pogibeljnim startom faulirao i povredio Mijata Gaćinovića. U utorak je stigla i odluka o njegovoj kazni, koju je svakako zaslužio.

RepublikaFoto: Starsport
Mijat Gaćinović

Disciplinski organi nemačkog elitnog ranga danas su stavili tačku na taj slučaj, pa će golman tima iz Gelzenkirhena morati da pauzira četiri utakmice i pride da plati novčanu kaznu od 12.000 evra.

Johen Šnajders, funkcioner Šalkea, kaže da se njegov klub neće žaliti.

- Prihvatamo suspenziju. Kao što je Aleks sam rekao, najvažnije je da je Gaćinović posle svega dobro i da nema trajnijih posledica po njegovo zdravlje. Takođe, zahvalni smo i Ajntrahtu na sportskom i prijateljskom ponašanju. Nijednog trenutka nisu izneli nijednu optužbu na račun našeg golmana iako im rezultat nije išao na ruku. Ne postoji bolji način da se prevaziđe ovako neprijatna situacija, sa kojom moramo da se suočimo - rekao je Šnajders.

Suspenzija Aleksa Nibela znači i da će pred golom Šalkea u naredne četiri utakmice stajati njegova rezerva, talentovani Markus Šubert, koji je do sada branio kao starter samo u Kupu Nermačke. Debi ga očekuje već sutra na gostovanju Šalkea u Volfzburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading