Milan odustaje od Ibrahimovića, okreće se Srbinu!

Autor:

Sport

17.12.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan polako gubi strpljenje za Zlatanom Ibrahimovićem iščekujući njegov odgovor i okreće se alternativama. Na spisku želja slavnog italijanskog kluba su srpski napadač Luka Jović.

Jović na meti Milana

Već nedeljama traje neizvesnost u Milanu oko dolaska Zlatana Ibrahimovića. Od gomile zainteresovanih klubova koji su se pominjali jesenas kada je Šveđaninu istekao ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, jedini ozbiljan poslodavac je ostao Milan. 

Milanovi i Ibrahimovićevi zahtevi se i dosta razlikuju tako da je povratak slavnog Šveđanina na San Siro sve dalji uprkos željama njegove porodice da se vrate u Milano. Ibrahimović zahteva ugovor na 18 meseci vredan 10.000.000 evra, dok "rosoneri "nude saradnju do kraja sezone za 3.000.000 evra uz opciju da se ona produži na godinu dana u slučaju plasmana u Ligu šampiona.

 verton je dolaskom Karla Anćelotija postao favorit za dovođenje Ibrahimovića i nema probleme da mu isplati visoke finansijske zahteve.

To je nateralo "rosonere" da razmišljaju o drugim rešenjima jer im je napadač preko potreban. Napadači imaju užasnu sezonu pošto je Pjontek dao samo četiri gola, Leao jedan, a Rebić nijedan. Juventus im nudi Mandžukića, ali na San Siru su skeptični zbog visoke plate Hrvata koji ne igra već nekoliko meseci i van je forme.

Želja Paola Maldinija i Zvonimira Bobana je Luka Jović koji se muči u debitantskoj sezoni u Realu Madridu i potpuno je u senci sjajnog Karima Benzeme. Međutim, ništa i dalje ne govori da su "kraljevići" spremni da puste Srbina. 

Ako ne uspeju ni sa Jovićem, imaju još jednu zanimljivu metu za napad. U pitanju je argentinski napadač hrvatskog porekla Adolfo Gajić iz San Lorenca koji je trenutno najrealnija opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading